Jelastic Cloud Platform

Jelastic is a Platform-as-a-service and Container-as-a-Service solution for Service providers, Telco and Enterprises.
Jelastic platform can be installed both on bare metal infrastructure and on VMs. Using Jelastic you can offer the following services out of the box:
  • Managed PaaS (Java, PHP, Node.JS, Ruby, Python and .NET / ASP.NET)
  • Self-service Docker® hosting
  • 100+ easy-to-install applications, including performance-optimized and highly-available Magento, Wordpress, osCommerce, Drupal, MagnoliaCMS, Liferay, Joomla & PrestaShop
  • Auto-scalable VPS

You can find more information about the platform on this page.
jelasticdemo

Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Наши последни твитови